Izbornu konvencija GO Samobor

Aktualno 4. studenoga 2016

U petak 4.11.2016. u Domu umirovljenika u Samoboru, Gradska organizacija SDP-a Samobor je održala Izbornu konvenciju, na kojoj su birali delegate/kinje za 14. Konvenciju SDP-a Hrvatske koja će se održati 3.12.2016., a na kojoj će se birati članovi/ice Predsjedništva i Glavnog odbora.
Nakon himne koju je na violini odsvirao član SDP-a Samobor, Fran Pogrmilović, Predsjednica GO SDP-a Samobor Sanja Horvat Iveković je Konvenciju otvorila, pozdravila goste Predsjednika HSS-a Samobor, Gradonačelnika Grada Samobora Krešu Beljaka i članicu Županijske izborne komisije SDP-a Katarinu Šeravić. Gosti su se obratili članovima Konvencije, uputili pozdravne riječi i zaželjeli uspješan rad. Nakon pozdravnih riječi, Konvencija je nastavila sa svojim radom te su članovi/ice Konvencije tajnim glasovanjem između prijavljenih 14 kandidata, birali osam, na način da su od 14 kandidata na listiću zaokružili najviše troje. Tako su izabrani sljedeći delegati SDP-a Samobor za 14. Izbornu Konvenciju SDP-a Hrvatske: Zvjezdana Sečen, Maja Gračanin, Irena Kapor, Branimir Šiljak, Luka Tomovski, Petar Raić, Petar Raić, Marinko Džepina, Fran Pogrmilović.
Po odrađenom službenom dijelu, članovi su nastavili druženje uz prigodni domjenak i glazbu.