Izborna konvencija SDP-a Samobor

Aktualno 27. studenoga 2017

U subotu, 25. studenoga 2017. članovi Gradske organizacije Socijaldemokratske partije Samobor održali su Izbornu konvenciju u dva dijela. Izborni dio na kojem su članovi glasali za sva tijela preferencijalno; za predsjednicu, potpredsjednika i devet članova Gradskog odbora GO SDP-a Samobor, po principu jedan čovjek- jedan glas, se održavao u stranačkim prostorijima od 9,00-17,00 sati. Drugi, Radni dio konvencije se održao od 18,00 sati u velikoj dvorani Udruge umirovljenika Samobor, gdje je Izborna komisija objavila rezultate izbora, te su izabrani članovi koji će predstavljati SDP Samobor na Izvještajnoj konvenciji SDPH-e
Za predsjednicu GO SDP-a Samobor jednoglasno je, ponovno, izabrana Sanja Horvat Iveković, a za njezinog zamjenika, izabran je Miran Šoić. Za članice i članove Gradskog odbora izabrani su Zvjezdana Sečen, Maja Gračanin, Marinko Džepina, Irena Kapor, Davor Daničić, Krešo Sokolović, Tomislav Šapić, Darko Lisec i Petar Raić. Na Izvještanoj konvenciji SDPH, samoborski SDP će predstavljati: Zvjezdana Sečen, Irena Kapor i Vinko Kovačić, uz Sanju Horvat Iveković koja na istu ide po funkciji članice Glavnog odbora SDPH-e.
Sanja Horvat Iveković je zahvalila svima na ukazanom i potvrđenom povjerenju, čestitala izabranima i pozvala je sve članove, naročito izabrane, na još jači angažman i rad za svaku ulicu, mjesni odbor, gradsku četvrt, za još bolji, uređeniji i jači naš grad Samobor, županiju,a samim time i našu domovinu Hrvatsku.