Omiljeni cvijet Ane Rukavine 2017.

Aktualno 8. travnja 2017

Članice Samoborskog Foruma žena SDP-a uspješno su odradile i ovogodišnju humanitarnu prodaju tulipana- Omiljeni cvijet Ane Rukavine, jer su se zajedno skupila humana srca i podržala akciju kupnjom tulipana. Iako iz gotovo svakog dvorišta tulipani mirišu, svatko je želio kupiti tulipan više da pomogne rad Zaklade i Banku krvi iz pupkovine Ana Rukavina. Mnoge naše sugrađanke i sugrađani su pokazali interes za darivanje krvotvornih matičnih stanica i upis u Registar. Akcija Omiljeni cvijet Ane Rukavine provodi Socijaldemokratski Forum žena SDP-a u cijeloj Hrvatskoj, tako i u našem Samoboru već sedmu godinu za redom u znak sjećanja na Anu Rukavinu. Njezin poziv u pomoć: “Želim život!” digao je na noge sve, nažalost njoj nije mogao pomoći bilo je prekasno. No, spasio je mnoge jer je osvijestio potrebu za osnivanjem Registra. Zato, upišite se u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, svaki uzorak krvi od 7 ml znači jedan život.
Za dodatne info o radu Zaklade posjetite web stranice www.zaklada-ana-rukavina.hr